Top
bez gradnik

Дали да спиете со градник или не?

Ако носите градник за време на спиењето, тоа може да придонесе вашите гради да не се опуштат толку лесно. Американскиот експерт за гради Линда Бекер вели дека носењето градник за време на спиењето е потполно здраво, бидејќи им помага на градите да останат подигнати и цврсти како што изгледаат градите на една млада девојка. Но, од друга страна, жените со помали гради што носат корпи A и B немаат никаква потреба за спиење со градник, со оглед на тоа што нивните гради не бараат дополнителна потпора. Оние што имаат поголеми гради сепак е пожелно да носат градник и тоа може да им биде од голема корист за зачувувањето на обликот.




Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>