Top
Licnost

Анализа на личноста според датумот на раѓање

Зависно од датата на раѓање, сите припаѓаме на одредени знаци кои ни носат посебни карактеристики.

01.01. – 09.01 * Куче

10.01. – 24. 01. * Глушец

25.01 – 31.01 * Лав

01.02 – 05.02 * Мачка

06.02 – 14.02 * Гулаб

15.02 – 21.02 * Змија

22.02 – 28.02 * Пантер

01.03 – 12.03 * Мајмун

13:03 – 15.03 * Лав

16:03 – 23.03 * Глушец

24.03 – 31.03 * Мачка

01.04 – 03.04 * Куче

04.04 – 14.04 * Пантер

15.04 – 26.04 * Глушец

27.04 – 30.04 * Змија

01.05. – 13.05 * Мајмун

14.05 – 21.05 * Гулаб

22:05 – 31.05 * Лав

01.06 – 03.06 * Глушец

04.06 – 14.06 * Змија

15.06 – 20.06 * Куче

21.06 – 24.06 * Мајмун

25.06 – 30.06 * Мачка

01.07 – 09.07 * Глушец

10.07- 15.07 * Куче

16.07 – 26.07 * Гулаб

27.07 – 31.07 * Мачка

01.08- 15. 08 * Мајмун

16.08 – 25.08 * Глушец

26.08 – 31.08 * Змија

01.09 – 14.09 * Гулаб

15.09 – 27.09 * Мачка

28.09- 30. 09 * Куче

01.10- 15. 10 * Мајмун

16.10 – 27.10 * Змија

28.10 – 31.10 * Пантер

01.11 – 16.11 * Лав

17.11 – 30.11 * Мачка

01.12 – 16.12 * Куче

17.12 – 25.12 * Мајмун

26.12 – 31.12 * Гулаб

Карактеристики на куче
Вие сте многу лојална и слатка личност. Никој и никогаш не може да се сомнева во вашата лојалност. Вие сте многу искрени кога станува збор за вашиот став кон работата. Вие сте многу едноставна личност, мирни сте, смирени и цврсто стоите на земја! Поради тоа вашите пријатели ве ценат! Имате добар вкус за облека. Имате мала група на добри пријатели, и сите тие се квалитетни луѓе.

Карактеристики на глушец
Секогаш сте подготвени за некаква авантура! Светлината во вашите очи е она што ве прави толку неодоливи и привлечни. Вие сте исклучително забавна личност. Не е ни чудо што луѓето сакаат да бидат во ваше друштво и со нетрпение очекуваат да имаат можност да ве вклучат во сите општествени настани. Од друга дтрана, вие сте многу чувствителни и токму тоа е ваша слаба страна. Луѓето треба да избираат зборови додека зборуваат со вас. Ако некој се обиде да ве изнервира и да си игра со зборови додека разговара со вас, тоа е доволно за да ви го испровоцира гневот. Тогаш Бог нека ја благослови таа личност!

Карактеристики на лав
Вие сте личност која сака мир. Најдобро е да избегнете ситуација во која треба да се борите. Вие сте личност која сака да излегува надвор од градот и домот, не сакате да седите на едно место долго време. Вие сте роден лидер и имате добра тактика за тимска работа. Луѓето го сакаат начинот на кој ги третирате. Сакате да бидете сакани и сакате да бидете во центарот на вниманието. Кога вашиот партнер е целосно посветен на вас – се предавате целосно!

Карактеристики на мачка
Вие сте исклучително љубезна, прекрасна личност, понекогаш срамежлива, но многу страсна и духовита. Од време на време, претпочитате тишина. Сакате да истражувате различни работи и да ѕирнувате во длабочината на секое нешто. Под нормални околности сте ладни и смирени, но ако имате добра причина, вие сте како вулкан кој чека да избувне. Ја сакате модата и другите луѓе ве сметаат за модна икона. Лесно им пристапувате на другите луѓе и тие се чувствуваат многу удобно во ваше друштво. Обрнете внимание при изборот на пријатели.

Карактеристики на змија
Вие сте добра душа и сте многу блиску до совршенство. Примери за вашата добрина секогаш се раскажуваат. Го сакате мирот. Вие не сакате да се одмаздувате. Затоа сте сакани. Никогаш не озборувате. Луѓето го сакаат начинот на кој ги третирате. Може да давате, давате и давате, а да не очекувате ништо за возврат. Вие сте неверојатно дарежливи. Вие ги гледате работите практично и ова е вашата најдобра особина.

Карактеристики на гулаб
Вие поседувате многу среќа, на сѐ гледате позитивно. Без оглед на околината, останувате непроменети. Всушност, ширите радост каде и да одите. Вие сте водач на вашата група пријатели и знаете како да ги утешите луѓето во тешки времиња. Не сакате лицемерие. Нема место за лицемери во вашиот живот. Вие сте многу методични и организирани во вашата работа, така што никогаш не дозволувате неред во вашата околина. Бидете внимателни, лесно се заљубувате.

Карактеристики на пантер
Вие сте мистериозни. Вие сте некој што може лесно да се справи со притисок. Од време на време можете да бидете сериозни, а понекогаш сакате да озборувате. За вас е важно сите ситуации и работи да се одвиваат точно како што сте замислиле, што понекогаш не е можно. Како резултат, може да изгубите во некои врски. Но, во спротивно, сакате да им помогнете на луѓето кога навистина им треба.

Карактеристики на мајмун
Вие сте многу нетрпеливи и хиперактивни! Сакате работите да се завршат што е можно побрзо. Вие сте прилично едноставни во срцето и ви се допаѓа ако сте во центарот на вниманието. За вас е важно вашето име да не е поврзано со какви било спорни работи, оти тоа создава паника за вас. Затоа, преземајте мерки на претпазливост од самиот почеток. Кога предвидувате нешто лошо, вашето шесто сетило ве спречува да не западнете во стапица.




Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>