Top

SAMSUNG Galaxy

Кон средината на септември SAMSUNG на пазарот ќе го понуди конкурентот на епловиот iPad, наречен Samsung Galaxy GT-P1000. Galaxy ќе има Android оперативен систем, 7″ TFT монитор, задна 3Mpx камера со лед блиц, предна 1.3Mpx камера за “face to face” комуникација, 3G,  WiFi,.. апликации за сите социјални мрежи. Like!!


Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>