Top

Две SIM картички за iPhone4

Хардверскиот производител  “Fever” на пазарот понуди додаток за релативно новиот еплов iPhone 4. Адаптер кој овозможува да поврзете две СИМ картички на Вашиот iPhone 4. Од едната страна на флет кабелот се наоѓа приклучокот за апаратот, а на другата адаптерот со две порти. Едниствено што треба е да изберете кој мобилен провајдер ќе го користите и да почекате 1мин. за конекција.

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>