Top

PHOTOiD – Нова апликација на Nike

Познатиот светски бренд за спортска опрема NIKE ја претстави најновата апликација Nike PHOTOiD со која можете да дизајнирате патики во разни бои, инспирирани од вашите слики на Instagram. Посетете ја нивната интернет страна photoid.nike.com и слободно дизајнирате и играјте си со боите. Најдобро е тоа што можете да ги порачате вашите дизајнерски патики за само 135 долари!

Тимот на iLike.mk не можеше да остане рамнодушен на нивните слики, па одлучи неколку од нив да сподели со вас.Автор: IVY

iLiKE.MK ПРИМА НОВИ АВТОРИ! ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ТУКА.

Станете наш facebook фан.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>