Top
sopruga

Погледнете што прави мажот за својата сопруга која е слепа

Дека вистинската љубов нема граница и истата подразбира неизмерна љубов и поддршка во добро и зло ќе се уверите во ова неверојатно емотивно видео. Станува збор за млад брачен пар кој има прекрасно секојдневие, сè додека сопругата го губи видот и повеќе не е во можност сама да ги извршува дневните обврски. Но сепак, нејзиниот сопруг е одлучен да останат заедно и прави сè за да го олесни нејзиниот живот.




Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>