Top
kuce

Ако твоите родители сѐ уште можат да зборуваат, слушај ги!

Lisa Abeyta на социјалната мрежа јутјуб го објавила видеото насловенo “My dad with our dog” кое e приказна со сосема поинаква димензија, за нејзиниот татко кој боледува од Алцхајмерова болест и нивното куче. Тој ја изгубил способноста за говорење речиси потполно, но погледнете што се случува кога останува сам со кучето. Видеото носи исклучително силна порака која гласи вака: „Ако твоите родители сѐ уште можат да зборуваат, слушај ги! Никогаш не знаеш кога ќе ти прозборат за последен пат!“
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>