Top
La-Villa-Contenta-MalibuCalifornia-iLike-mk

Вака изгледа луксузна вила во која уживаат Бијонсе и Џеј Зи

Славната музичка двојка Бијонсе и Џеј Зи ќе ги поминат жешките летни денови на луксузен имот во Малибу, Лос Анџелес. По доаѓањето на свет на двете близначиња со кои се проши семејството Картер, тие се преселиле во грандиозна куќа со поглед кон Тихиот Океан, за која одвојуваат по 400.000 долари месечно.

Инаку, името на луксузната вила е „La Villa Contenta“ и се протега на вкупна површина од 25.495 метри квадратни.

La-Villa-Contenta-MalibuCalifornia-iLike-mk-2

La-Villa-Contenta-MalibuCalifornia-iLike-mk-3

La-Villa-Contenta-MalibuCalifornia-iLike-mk-4

La-Villa-Contenta-MalibuCalifornia-iLike-mk-5

La-Villa-Contenta-MalibuCalifornia-iLike-mk-6

La-Villa-Contenta-MalibuCalifornia-iLike-mk-7

La-Villa-Contenta-MalibuCalifornia-iLike-mk-8

La-Villa-Contenta-MalibuCalifornia-iLike-mk-9

La-Villa-Contenta-MalibuCalifornia-iLike-mk-9+

La-Villa-Contenta-MalibuCalifornia-iLike-mk-9++

La-Villa-Contenta-MalibuCalifornia-iLike-mk-9+++

La-Villa-Contenta-MalibuCalifornia-iLike-mk-9++++

Ѕирнете неколку фотографии од внатрешноста на луксузната вила.

La-Villa-Contenta-MalibuCalifornia-iLike-mk-10

La-Villa-Contenta-MalibuCalifornia-iLike-mk-11

La-Villa-Contenta-MalibuCalifornia-iLike-mk-12

La-Villa-Contenta-MalibuCalifornia-iLike-mk-13

La-Villa-Contenta-MalibuCalifornia-iLike-mk-14

La-Villa-Contenta-MalibuCalifornia-iLike-mk-15

La-Villa-Contenta-MalibuCalifornia-iLike-mk-16

La-Villa-Contenta-MalibuCalifornia-iLike-mk-17

La-Villa-Contenta-MalibuCalifornia-iLike-mk-18
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>