Top

New Video: Kylie Minogue – GET OUTTA MY WAY

После мегауспешниот сингл “All the Lovers”, Kylie Minogue со MTV премиера за вториот сингл “GET OUTTA MY WAY” од нејзиниот албум “Aphrodite” кој се продаде во милионски тираж од обете страни на големата бара. Уживајте во видеото на сексипилната австралијанка. Like!!


Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>