Top

ZARA CASUAL, Септ.10

Од денес, 06.09, ZARA ќе ја понуди и најновата линија за мажи заштитена под името “ZARA CASUAL” – септемвриска едиција. Заштитно лице е моделот Cesar Casier. Урбано и ШИК!! ; )


Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>