Top
LaCoste-SS-2015-iLike-mk-F

„Lacoste“ за модерни девојки и момци, пролет-лето 2015

Lacoste“ ја пушти во продажба најновата колекција наменета за модерни девојки и момци, а во истата преовладуваат пријатни пастелни тонови. Заштитни лица се моделите Alexandre Cunha и убавата Drake Burnette. За фотографиите беше задолжен модниот фотограф Jacob Sutton. Погледнете дел од нив.

LaCoste-SS-2015-iLike-mk-002

LaCoste-SS-2015-iLike-mk-003

LaCoste-SS-2015-iLike-mk-004

LaCoste-SS-2015-iLike-mk-005

LaCoste-SS-2015-iLike-mk-006

LaCoste-SS-2015-iLike-mk-007

LaCoste-SS-2015-iLike-mk-008

LaCoste-SS-2015-iLike-mk-009

LaCoste-SS-2015-iLike-mk-010

LaCoste-SS-2015-iLike-mk-011

LaCoste-SS-2015-iLike-mk-012

LaCoste-SS-2015-iLike-mk-013

LaCoste-SS-2015-iLike-mk-014

LaCoste-SS-2015-iLike-mk-015

LaCoste-SS-2015-iLike-mk-016
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>