Top
Celio-POWERFLEX-iLike-mk-F

Нова ера на џинсот во Celio*

Фармерките се есенцијален дел од машката гардероба – лежерни, шик или пак во спортска варијанта. Дизајнирана за да ги задоволи потребите на купувачите, нивниот вкус и очекувања, новата колекција на фармерки од Celio* нуди голем број на модели и посветеност на детали која го движи брендот веќе 30 години. Класични и модерни кроеви кои доаѓаат во голем број нијанси, доработени со беспрекорни детали, од материјал кој е издржлив и отпорен на кинење.

Последната иновација на Celio*, POWERFLEX техонологијата, нуди револуционерен пристап во еластичноста на фармерките и овозможува нова слобода во движењето. Иновативниот материјал го комбинира автентичниот деним изглед и екстремна удобност во секојдневното облекување и дополнително ја зголемува издржливоста и отпорноста на кинење.

Celio-POWERFLEX-iLike-mk-0

Celio-POWERFLEX-iLike-mk-1

Celio-POWERFLEX-iLike-mk-6

„Слим“ фармерките никогаш до сега не биле толку удобни!

Celio-POWERFLEX-iLike-mk-10
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>