Top

50 дена до Pirates of the Caribbean 4

Сите оние што едвај чекаат да го видат Jack Sparrow во уште една авантура полна со неочекувани ситуации и пресврти можат да започнат да ги одбројуваат деновите до премиерата.
Disney објавија неколку официјални постери. Како најдобар постер го издвојуваме оној со трите сирени кои седат на куп драгоцени предмети и човечки черепи. Нивната убавина ви го одзема здивот а истовремено се и смртоносно опасни. Останатите постери се портрети на главните ликови: Jack Sparrow, Barbossa, Blackbeard и Angelica, а сите постери се со драматична позадина во која се забележува војување на бродови што гарантира дека филмот ќе биде полн со авантура и акција.Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Facebook FAN page
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>