Top

Најзабавните моменти од првиот “АЈС БАР” во Македонија

Погледнете како помина првиот “АЈС БАР – Караван” во Македонија.На ова интересно видео може да се проследат најзабавните моменти од караванот, кој се одржа во периодот од 19-ти до 30-ти јули, на повеќе локации во Скопје, Куманово, Струмица, Битола и Охрид и донесе “глобално разладување” на илјадниците посетители кои беа дел од настанот.

Караванот е дел од кампањата “Глобално разладување” на Nescafé Frappé во Македонија.

Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Станете наш facebook фан.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *