Top

100 мачиња за ИКЕА

Ја погледнавте најновата реклама на најголемиот шведски производител на мебел и предмети за домаќинство?? 100 мачиња во новиот рекламен клип на ИКЕА. Ова уникатно и интересно видео е реализирано во Лондон. We like it!!


1 Коментар

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>