Top
Романтичната Венеција во само еден ден

Романтичната Венеција во само еден ден

Доживејте ја прекрасната Венеција преку кусото видео на Јерг Нигли. Видео материјалот од ова магично парче место е снимен во рок од 24 часа, од зори до зајдисонце.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *