Top
prva-slika

Италијански бисери од кои запира здивот

Иако годишните одмори за оваа година речиси се при крај, сепак имате уште време да се спакувате и да одморите уште некој ден. Ако не успеете тоа да го направите сега, овие дестинации во Италија имајте ги предвид за следната година. Одморот во септември има предности како на пример помал број на туристи, што подразбира помалку гужва и попријатни температури. Денес ви презентираме 13 италијански бисери кои се одликуваат со тиркизна вода, сино небо и шарм кој е неодолив.

Procida,FlegreeIslands,Campania
Procida,FlegreeIslands,Campania

Ischia, Flegree Islands, Campania
Ischia, Flegree Islands, Campania

Favignana, Aegadian Islands, Sicily
Favignana, Aegadian Islands, Sicily

La Maddalena, Sardinia
La Maddalena, Sardinia

Isola di San Nicola, Tremiti Islands, Apulia
Isola di San Nicola, Tremiti Islands, Apulia

Ponza, PontineIslands, Lazio
Ponza,PontineIslands,Lazio

Lampedusa, Sicily
Lampedusa, Sicily

Levanzo, Aegadian Islands, Sicily
Levanzo, Aegadian Islands, Sicily

Panarea, Aeolian Islands, Sicily
Panarea, Aeolian Islands, Sicily

Pantelleria, Sicily
Pantelleria, Sicily

Vulcano, Aeolian-Islands, Sicily
Vulcano,Aeolian-Islands,Sicily

Sant’Antioco, Sardinia
Sant’Antioco,Sardinia

Isola d’Elba, Tuscany
Isola d’Elba, Tuscany
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>