Top
panoramski-avtobus4

Топол дом во стар панорамски автобус

Трансформацијата на превозните средства и на секој друг простор овозможува алтернативна намена на истите. Токму ваквата трансформација на овој панорамски автобус во топол дом изгледа прекрасно. Поставен е како паркирано возило во дворот на една куќа, а нежните тонови кои го сочинуваат неговиот ентериер совршено се вклопуваат со надворешното зеленило, давајќи чувство на спокојство и нежност. Домот се снабдува со енергија со помош на соларните панели кои се наоѓаат на неговиот кров.

panoramski-avtobus3

panoramski-avtobus2

panoramski-avtobus1

panoramski-avtobus
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>