Top
Монохроматски илустрации со животински елементи

Монохроматски илустрации со животински елементи

Илустрациите во прилог се дело на уметничката Џени Лиз. Таа е љубител на животните и женското тело, а илустрациите се начин да ја искаже својата љубов.

Monochromatic-Illustrations-Jenny-Liz-iLike-mk-002

Monochromatic-Illustrations-Jenny-Liz-iLike-mk-003

Monochromatic-Illustrations-Jenny-Liz-iLike-mk-004

Monochromatic-Illustrations-Jenny-Liz-iLike-mk-005

Monochromatic-Illustrations-Jenny-Liz-iLike-mk-006

Monochromatic-Illustrations-Jenny-Liz-iLike-mk-007

Monochromatic-Illustrations-Jenny-Liz-iLike-mk-008

Monochromatic-Illustrations-Jenny-Liz-iLike-mk-009

Monochromatic-Illustrations-Jenny-Liz-iLike-mk-010
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>