Top
Kameleon-od-zhenski-tela-iLike-mk

Камелеон од две женски тела кои тешко ќе ги забележите

Уметникот Јоханес Стотер уште еднаш импресионираше со својот неверојатен талент за сликање по човечко тело. На видеото ќе видите две женски тела, легнати едно врз друго, на кои совршено е насликан камелеон. Моделите се сестри, добри пријателки на талентираниот Јоханес.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>