Top

3D илузија

Добра идеја на Фондацијата за безбедност во сообраќајот од Ванкувер, Канада за зголемување на безбедноста на пешаците на поризични места и покрај училиштата. Се користи 3D оптичка мамка, која создава илузија дека на улицата девојче си игра си топка.


Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>