Top

Палавковци со капата на Дедо Мраз

Кој најмногу се радува на Новата година? Кој ќе добие куп пакетчиња под елката? Кој посакува Дедо Мраз да му донесе играчка? Токму најмалите, најмилите.. Затоа, ви прикажуваме сесија со малите палавковци со облека како на таа на Дедо Мраз.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>