Top

Фотоапарат од хартија

Да се вратиме во времето на фотографијата кога не постоеја објективи, фотографијата не се мереше во пиксели, ниту пак можевме да ”фотошопираме”. Едноставно фотографијата беше производ на игра со светлината. Направете и вие сами фотоапарат од хартија, а инструкциите можете да ги превземете овде.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *