Top
Едно мало детенце во светот на возрасните

Едно мало детенце во светот на возрасните

Ваквите креативни фотосесии станаа редовна активност на голем број фотографи ширум светот. На нив се надоврзува и фотографот Ерик Малоберти кој направил интересна тематска фотосторија во која главната улога ја има неговото синче.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>