Top
a-young-girl-and-a-dog-by-rebecca-leimbach-ilike-mk-f

Искреното другарство помеѓу едно мало девојче и еден англиски булдог

Фотографката Ребека Лејмбах со преубави фотографии го овековечила искреното пријателство помеѓу нејзината мала ќеркичка и домашниот миленик од расата англиски булдог.

Ребека вели:

Тие двајца постојано се заедно. Заедно спијат, заедно јадат, заедно се капат, заедно одат на плажа,… Всушност, сè прават заедно.

a-young-girl-and-a-dog-by-rebecca-leimbach-ilike-mk-002

a-young-girl-and-a-dog-by-rebecca-leimbach-ilike-mk-003

a-young-girl-and-a-dog-by-rebecca-leimbach-ilike-mk-004

a-young-girl-and-a-dog-by-rebecca-leimbach-ilike-mk-005

a-young-girl-and-a-dog-by-rebecca-leimbach-ilike-mk-006

a-young-girl-and-a-dog-by-rebecca-leimbach-ilike-mk-007

a-young-girl-and-a-dog-by-rebecca-leimbach-ilike-mk-008

a-young-girl-and-a-dog-by-rebecca-leimbach-ilike-mk-009

a-young-girl-and-a-dog-by-rebecca-leimbach-ilike-mk-010

a-young-girl-and-a-dog-by-rebecca-leimbach-ilike-mk-011

a-young-girl-and-a-dog-by-rebecca-leimbach-ilike-mk-012

a-young-girl-and-a-dog-by-rebecca-leimbach-ilike-mk-013

a-young-girl-and-a-dog-by-rebecca-leimbach-ilike-mk-014

a-young-girl-and-a-dog-by-rebecca-leimbach-ilike-mk-015

a-young-girl-and-a-dog-by-rebecca-leimbach-ilike-mk-016

a-young-girl-and-a-dog-by-rebecca-leimbach-ilike-mk-017

a-young-girl-and-a-dog-by-rebecca-leimbach-ilike-mk-018

a-young-girl-and-a-dog-by-rebecca-leimbach-ilike-mk-019
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *