Top
Дивата страна на Боцвана

Дивата страна на Боцвана

Автор на овие впечатливи фотографии е талентираниот фотограф и уметник Зак Секлер. Фотографиите се реализирани во пустинските делови на Боцвана, со помаш на хелихоптер.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *