Top
Симпатични бебешки фотографии направени под вода

Симпатични бебешки фотографии направени под вода

Луси Реј е 33-годишна фотографка и инструктор по пливање од Лондон чија пасија се фотографии под вода во кои главната улога ја имаат бебенца. Луси вели дека фотографирањето на бебиња под вода е мошне едноставно. Тие можат да останат неколку секунди под вода штом наполнат 4 месеци, а воздухот го задржуваат инстиктивно.

bebinja-pod-voda-ilike-mk-002

bebinja-pod-voda-ilike-mk-003

bebinja-pod-voda-ilike-mk-004

bebinja-pod-voda-ilike-mk-005

bebinja-pod-voda-ilike-mk-006

bebinja-pod-voda-ilike-mk-007

bebinja-pod-voda-ilike-mk-008

bebinja-pod-voda-ilike-mk-009

bebinja-pod-voda-ilike-mk-011

bebinja-pod-voda-ilike-mk-012

bebinja-pod-voda-ilike-mk-013

bebinja-pod-voda-ilike-mk-014

bebinja-pod-voda-ilike-mk-015

bebinja-pod-voda-ilike-mk-016

bebinja-pod-voda-ilike-mk-017

bebinja-pod-voda-ilike-mk-018

bebinja-pod-voda-ilike-mk-019

bebinja-pod-voda-ilike-mk-020

bebinja-pod-voda-ilike-mk-021

bebinja-pod-voda-ilike-mk-022

bebinja-pod-voda-ilike-mk-023
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>