Top
Ведар стан со француски шарм

Ведар стан со француски шарм

Веројатно не постои нешто поромантично од Париз и Франција, воопшто. Таа француска романтична нота и шмек се преточени во овој стан. Просторот е опремен со минималистички парчиња мебел во светли тонови, ретки видови на растенија со големи листови и ѕидови во бела боја на кои се закачени многу слики. Големите прозори се богат извор на светлина – главна карактеристика на Париз.

stan_so_francuski_sarm_iLike_mk_001

stan_so_francuski_sarm_iLike_mk_003

stan_so_francuski_sarm_iLike_mk_004

stan_so_francuski_sarm_iLike_mk_005

stan_so_francuski_sarm_iLike_mk_006

stan_so_francuski_sarm_iLike_mk_007

stan_so_francuski_sarm_iLike_mk_008
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>