Top
prv-sostanok

Знаци кои покажуваат дека го привлекувате

Колку би било убаво и едноставно кога мажите би собрале храброст и веднаш би ѝ кажале што чувствуваат на жената која им се допаѓа. Но, мажите многу пати не го кажуваат она што го мислат. Говорот на телото може да открие дали му се допаѓате или не.

Во продолжение ќе ги прочитате петте едноставни знаци, кои доколку ги забележите кај него, ќе се осигурате дека тој е заинтересиран за вас.

• Проширени зеници
• “Случајни” допири
• Се приближуваат со горниот дел од телото кон личноста која ги привлекува
• Изнудува насмевки по секоја цена
• Се поставуваат заштитнички
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>