Top
in-bed

Што им смета на жените повеќе од краток секс?

Според истражување спроведено во Цирих, на жените не им смета ако сексот трае кратко. Она што навистина им смета може да ги изненади повеќето мажи кои се трудат сексуалниот однос да трае подолго.

Истражувањето е спроведено со анкета на 1500 жени од Мексико, Италија и Јужна Кореја. Резултатите покажуваат дека на жените не им е важно колку време трае сексот, но ги фрустрира фактот дека мажите се толку посветени на одложување на ејакулацијата што воопшто не ги земаат предвид нивните потреби.

Како резултат на тоа, мажите ги игнорираат сексуалните потреби на жените и не успеваат да ги задоволат нивните желби. Ако премногу размислувате за крајот на сексуалниот однос, многу е веројатно дека ќе заборавите на стимулациите како што се бакнежи и допири, кои жените ги наведуваат како важен фактор во нивното задоволство во креветот.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *