Top
vo-krevet

Секси начини да го излудите

Во креветот треба да сте рамноправи, па затоа некогаш и дамите треба да преземат иницијатива. Еве неколку потези со кои ќе го излудите и ќе му овозможите незаборавно уживање.

ЗАБРАНЕТЕ МУ ДА СЕ ДВИЖИ, А ВИЕ РАБОТЕТЕ
Удобно ќе се сместите во неговиот скут, преземете ја контролата над ситуацијата. Тој не смее да мрда, а во ваши раце е контролата на брзината и играта.

ЛИЗГАЈТЕ СЕ ПО НЕГО СВРТЕНИ СО ГРБОТ
Легнете на него со свртен грб и бавно лизгајте по неговото меѓуножје, подигнувајќи и спуштајќи се во ритамот кој најмногу ви одговара. Тој непречено ќе ужива во приредбата, а вие почнете да мрдате со колковите.

КРЕНЕТЕ ГИ КОЛКОВИТЕ
Лежете на креветот со нозете кренати и потпрени на неговите гради, а тој клечи пред вас. Кога ќе ви пријде и ќе започне со играта, полека подигнете се, потпирајќи се на рацете, и со движење на колковите горе-доле, доведете го до кулминацијата.

НАУЧЕТЕ ГО КАКО ДА ГИ ДВИЖИ ПРСТИТЕ
Земете ја неговата рака и додека уште сте облечени, ставете ја во своите пантолони, давајќи му на знаење дека вие ќе му ги контролирате прстите. Бавно тријте ги стратешките места со неговата дланка. На тој начин вие ги одредувате движењата и брзината на допирите.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *