Top
zaljuben-par

Романтичен трик кој ќе ја зајакне врската

Паровите кои имаат прекари еден за друг се многу посреќни и имаат поцврста врска отколку оние кои немаат. Ова го покажуваат резултатите од една студија.

Според истражувањето кое било спроведено од Superdrug Online Doctor, се докажало дека употребата на прекари го зголемува заемното задоволство на паровите за 16%, додека епитетите како “убавино”, “душо” или “мила” го подобруваат расположението на жените за дури 90 проценти.

Уште нешто ефикасно е дизајнот на уникатен прекар за вашата подобра половина, за која се докажува дека ќе создаде посилна врска помеѓу вас и ви дава чувство на мал затворен свет каде што само вие двајца уживате.

Исто така, присуството на прекарот е за релаксирана и убава врска, бидејќи тоа значи дека сте доволно добро запознаени за да си создадете ваш мал, приватен љубовен јазик.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>