Top
Closeup of couple making heart shape with hands

Мажите сакаат жени кои не зборуваат многу

Според спроведените истражувања, за мажите попривлечни се жените кои не зборуваат многу, но кога бираат пријателки подобро се согласуваат и повеќе им одговараат жени “дрдорки”.

Тие се присутни
Во денешно време е сè потешко да се најде човек кој е навистина присутен и кој навистина го слуша она што имате да го кажете. Најчесто или повремено го проверуваат мобилниот додека зборувате или само потврдуваат со главата и се преправаат дека слушаат, иако во тој момент сосема други работи им поминуваат низ главата.

Тие имаат поголемо сочувство
Една жена која умее да сослуша, има капацитет да сочувствува и може да даде корисни совети доколку се потребни. Наместо на повеќе популарни еден начин за комуникација во кои луѓето зборуваат само за своите проблеми, но никој не нуди решение, па затоа луѓето што слушаат се непроценливи.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>