Top
Љубовни статистики

Љубовни статистики

После неколкумесечни анализи, група американски психијатри и статистичари успеале да состават листа и да ја изразат љубовта во бројки.

  • Потребни се само 7 секунди за физичка провокација
  • На жените им се потребни 4 минути за јавно да соопштат дека некој им се допаѓа
  • Потребни се 20 минути да кажете некому дали сакате повторна средба или не
  • Во просек се потребни 97 дена за партнерот да ви каже дека ве сакаОставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *