Top
10-ljubovni-peashanja-iLike-mk

10 прашања кои би требало да ги поставите на првиот состанок

Велат љубовта не е математика, ниту филозофија. Но, постојат некои прашања кои ќе ви дадат одговор на едно големо и исклучително важно прашање – дали ќе функционирате како пар и дали сте створени еден за друг?!

На првиот состанок често сме под влијание на хормоните и првична, можеби и лажна заљубеност.
Па, за да избегнете несакано лудување и непотребно потрошено време, би било препорачливо да поразговарате на 10 куси теми со кои ќе ги откриете ставовите и животните вредности на партнерот.

1. Што те насмејува до солзи и кога тоа последен пат си го доживеал?

2. Кога би можел да купиш едносмерна карта за било која дестинација во светот, за каде би била и зошто?

3. Кога би морал сега да измислиш надимок за мене, кој би бил ?

4. После неколку чаши вино, ќе станеш среќен или тажен?

5. Кога последен пат си глумел дека нешто ти е смешно, а воопшто не ти било смешно. Зошто си го направил тоа?

6. Каде се гледаш со 73 години?

7. Што би направил кога малку повеќе би се здебелила?

8. Што најмногу сакаш кај спротивниот пол?

9. Кои се твоите топ три сексуални фантазии?

10. Што најмногу сакаш кај себе?
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>