Top
ne-se-za-brak

Знак во Зодијакот кој не е за брак

Луѓето родени во овој знак едноставно не се за брак, односно потребна им е само нивната слобода.

Тоа се луѓето родени во знакот на Стрелец. Поради преголемата желба за слобода, нема да посветат премногу внимание за вашите планови и мисли, но ќе сакаат да ги задоволат вашите потреби, најмногу што може. Вашите чувства ќе се малку ирелевантни, бидејќи за вас врската ќе е на прво место, а за Стрелецот само тој самиот. Карактерно се добри, но капацитетот за врска им е на ниско ниво, бидејќи се се врти околу нив, и само околу нив. Лесно се вљубуваат, интересни се и имаат ведар дух, па тоа на почетокот на врска е супер. Но, како поминува времето така ќе сфаќате дека додека вие приоритетот го ставате на врската тие на себеси и на своите потреби и желби за авантура, непознато и нешто возбудливо.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>