Top
Музика отсвирена со помош на велосипед

Песна отсвирена со помош на велосипед

Bespoken“ е насловот на деби-синглот на композиторот и продуцент Johnnyrandom. Овој сингл е комплетно отсвирен со помош на еден обичен велосипед користејќи го секој негов дел од кој може да произлезе звук. Томку тоа го прави одвој музички проект поразличен од сè останато.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>