Top
sreka

Нешта за кои секогаш треба да одговорите со „ДА“

Бидејќи „Еднаш се живее“, треба да научите дека на одредени нешта треба да одговорите само со „Да!“ и едноставно да уживате во секој ден.

Забави со многу танцување
Не постои ниту една добра и оправдувачка причина зошто некој би одбил одење на забава на која ќе има добра музика, танцување, нови луѓе…

Наградни игри
Никогаш не знаете дали ќе ви се насмевне среќата или не. Но, сепак треба да си ја пробате.

Побарајте помош, кога навистина ви е потребна
Без разлика на тоа колку силно се чувствувате, не можете секогаш да завршите сѐ сами. Кога вашите пријатели се во неволја вие сте први кај нив, па дозволете им истото да го направат за вас.

Кажете ѝ „Да” на новата љубов
Не смеете да се плашите да се впуштите во нова врска, само затоа што претходната не ви успеала. Со секоја личност градите нова приказна.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>