Top
Devojka-na-sostanok-iLike-mk

Која боја да ја носите на првиот состанок?

Добро познатата реченица вели „Носете го она во што се чувствувате најдобро!“. Но, ако сакате да создадете посебна атмосфера на вашиот прв состанок со личноста која ви се допаѓа, прочитајте каков впечаток остава бојата на вашата облека.

- Црвена: „Овде сум… за сега.“

- Портокалова: „Заинтересирана сум и ме привлекуваш!“

- Зелена: „Симпатична сум и драга личност.“

- Сина: „Прво добро ќе се запознаеме.“

- Виолетова: „Не сум личност која брзо можеш да ја освоиш!“

- Црна: „Не можам да се одлучам.“

- Жолта: „Не сум сигурна дали сакам пријателство или нешто повеќе?!“

- Бела: „Тешко сум достапна!“

- Розева: „По малку детинеста и разиграна.“
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>