Top

iPad оркестар

Конечно и iPad-от најде своја уметничка примена. iPad Оркестар е називот под кој настапуваат четворица млади дечки изведувајќи нумери компонурани од Ilya Plavunov.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *