Top
horoskop

Хороскопски знак кој не сака совети

Луѓето родени во овој хороскопски знак се неверојатно издржливи и имаат силна желба за опстанок и животна борба. Секогаш се подготвени за борба и принципиелни се во своите ставови.

На прв поглед изгледаат досадни и невнимателни, тоа е само илузија. Во нив се кријат безброј идеи и планови.

Упорно тврдат дека никој не може да ги разбере, но тоа е така бидејќи самите не сакаат. Тие се знаат себе си доволно и мислат дека се неприкосновени, така што тие не прифаќаат никаков совет.

Овој знак носи три посебни карактеристики кои го разликуваат од останатите знаци: најелегантни, најинтуитивни и најчесто генијани. Затоа нивниот индивидуализам и нивната постојана борбена склоност им се на прво место.

Иако ова е женски воден знак тие се жежок течен оган – Скорпија!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>