Top
neverstvo_1

Хороскопски знак кој не простува неверство

Сите квалитети кои ги поседува овој хороскопски знак, му даваат хармоничен и постојан карактер, вечен оптимизам и голема желба за патување.

По природа се многу нежни и разумни, иако не сакаат да го покажат тоа. Секогаш сакаат да бидат независни и не дозволуваат никакво влијание врз нивниот претходно дизајниран план. Отворено ги препознаваат своите порази и не се срамат од тоа, но знаат да бидат многу мистериозни, како ретко кој друг знак.

Вагите, се чувствителни, но и реални, свесни за сопствените и за туѓите вредности и поради тоа тие секогаш талкаат во љубовта, бидејќи во никој случај не толерираат и просуваат измама и неверство.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>