Top
ledeno-srce

Хороскопски знак кој има камено срце

Луѓето родени во овој знак се бесчувствителни и тажни со камено лице и камено срце. Тие се убедени во својата големина и непроменливост. Сакаат да бидат лидери без оглед дали станува збор за деловен, пријателски или љубовен однос. Тие имаат навика да критикуваат сѐ и секого, а кога ќе сфатат дека некој е над нив се обидуваат на секој можен начин да го победат.

Во глобала се многу несигурни, се плашат од себе, се плашат од другите, најголем страв имаат од неуспех, се плашат да се отворат емотивно, и од сите овие стравови се збогатуваат со најлошите карактеристики на една личност.

Луѓето родени во знакот на Јарец кога многу се лутат, невозможно е да ги контролирате. Можат да бидат ужасно агресивни и неверојатно сурови.

Ако сакате да избегате секаков однос со овие луѓе, бидете само свои, слободни и ексцентрични, тие не го умеат да се носат со тоа, и тие самите набрзина ќе ве напуштат.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>