Top
Kako-kniga

Хороскопски знаци кои може да Ве прочитаат како книга

Според астрологијата, интуицијата е нешто што ни помага да донесеме правилна одлука, но не секој знае како да ја искористи на вистински начин. Според распоредот на ѕвездите се издвојуваат три знаци. Се вели дека тие имаат моќ да ги читаат луѓето како отворена книга и дека нема ситуација или настан што нема да го видат или предвидат.

Риби
Рибите често сонуваат работи кои подоцна се остваруваат или им посочуваат некој важен настан, па тие најлесно ги препознаваат овие знаци. Многу луѓе родени во овој знак се спиритуалисти или се свртени кон духовниот живот. Внатрешниот мир им е многу важен, а доколку не го пронајдат, често се препуштаат на пороците и на тој начин бегаат од лошата реалност.

Меѓутоа, доколку доволно се посветат и го негуваат тоа чувство што ги поттикнува, можат да го користат во сите прилики. Нивното мото е „Се чувствувам“ и најмногу се водат по тоа, што всушност е интуиција.

Скорпиja
Скорпиите имаат способност да читаат што мисли некој. Тие имаат префинето чувство за сè и длабоко го преживуваат секој настан, па поради таа причина се во состојба да предвидат што ќе следи. Овој знак точно ги чувствува вибрациите кои доаѓаат или од личност или преку некој настан.

Секогаш имаат претчувство, само што некои од нив ги игнорираат или не знаат да ги препознаат тие „пораки“, а можно е и свесно да се препуштат на ризик. Што не е чудно, бидејќи овој знак сака опасност и возбуда, па токму поради овие причини неговите членови нема секогаш да се слушаат дури и себеси и сопствената интуиција, бидејќи секогаш се желни за акција. Тоа е особено изразено во нивните љубовни врски.

Стрелец
Стрелецот е знак кој може да се опише и како крајно духовен, прашање е само дали работи на себе и на кој тип на знак припаѓа. Доколку постигнале внатрешна хармонија, можат сериозно да поработат на својата интуиција и да ја следат, што може да ги заштити во непријатни ситуации.

Овој знак има огромни капацитети, но за жал, не го користат сите членови. Стрелците имаат среќа што нивната интуиција непогрешливо укажува на опасности, но и на добри можности, сепак, нема да можат да протолкуваат речиси ништо, доколку немаат развиено чувство на внатрешно задоволство.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>