Top

Самрак момчето Robert Pattinson

Женскиот миленик Robert Pattinson застана пред објективот на Norman Jean Roy за сензуалната фото-приказна која се најде на страниците на магазинот Details. Само информација за оние кои не знаат, доколку постои некој таков, Robert Pattinson e ѕвездата на филмската сага “Twillight”. Тој во овој филм има сензуална улога на вампир, кој се замешува помеѓу обичните луѓе, па затоа стана омилен, особено помеѓу женската популација. Девојки зарем не посакувате бар за момент да бидете дел од статистките кои го опкружуваат Pattinson на фотографииве? ; )
2 Коментари

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>