Top

Kanye West за Vman

На на словната страница од пролетното издание на Vman списанието се најде Kanye West со долари во неговата уста, а во една десетина од издадените списанија доларите се вистински. Насловната страница, како и останатите фотографии од Kanye во 21-вото издание се дело на Karl Lagerfeld.Facebook FAN page
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>