Top

VelikDANCE 2012

Исусовото воскресение и оваа година по седми пат прославете го на местото каде што журките траат до утринските часови, а просторот ќе биде за сите претесен бидејќи зборуваме за традиционалниот VELIKDANCE кој е посетен од многу млади урбани луѓе од Штип, па и цела Македонија. Овој настан со својата традиција од 7 години успева да се издигне на високо ниво на клубската сцена во целиот регион. Оваа година ви најавуваме аудио визуелни перформанси и техники како никогаш досега.За да биде уште повозбудливо сето ова ви ги најавуваме добро познатите: STEFANO – warm up DJ, резидентните DJ-и NENNAT и BORCE PANOV, a на крајот од вечерта NIKIFOR и SABB – специјалниот гостин од Косово.

За повеќе информации кликнете тука.

Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Станете наш facebook фан.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *