Top

Младите со љубов за најмладите

Младите со љубов за најмладите е слоганот под кој ќе се одржи хуманитарниот концерт во среда (16.03.2011)  во клубот 69, со почеток од 23:00 часот. Своето учевство го потврдија: Верица Пандиловска, Маја Вукичевиќ, Јован Јованов, Ристе Тевдоски, Дарко Илиевски, Магдалена Цветковска и др. Собраните средства ќе бидат наменети за купување медицинска опрема за Институтот по белодробни заболувања кај децата – Козле.

Бидете и Вие дел од овој хуманитарен настан и дадете го својот скромен придонес за најмладите. Бидете хумани на дело!!

Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Facebook FAN page
2 Коментари

Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *