Top

Jennifer Aniston S*x Tape

Jennifer Aniston би продала и мраз на Ескими, но во ова видео дава се од себе за да го рекламира брендот на вода Smart Water. Целта ѝ е видеото да стане популарно преку споделување на интернет, па затоа ние го споделуваме со вас и ѝ помагаме на Rachel :)


Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Facebook FAN page
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>