Top

Блескавиот Сиднеј – искуство кое мора да се доживее

Сиднеј секоја година изненадува со неговите спектакуларни светлечки инсталации на неговите најпознати знаменитости како што се оперската куќа, музејот на современата уметност и кружниот кеј на градот. Vivid Sydney, како што е наречен овој годишен настан, се одржува од 24-ти мај до 10-ти јуни. Овој настан привлекува повеќе од половина милион посетители и еднаш во животот би требало да се доживее. А, дотогаш уживајте во следните видео-клипови!Автор: IVY

iLiKE.MK ПРИМА НОВИ АВТОРИ! ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ТУКА.

Станете наш facebook фан.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *